Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατέκτησε την Κρήτη για δεύτερη φορά!



Η Κρήτη σείστηκε για δύο συνεχόμενες βραδιές, φέτος στις 27 και 28 Οκτωβρίου, πιο συγκεκριμένα, μια χαρούμενη ατμόσφαιρα παραφροσύνης διαχύθηκε στις αίθουσες των Γεράνι Palace στο Ρέθυμνο και Olympia Palace στο Ηράκλειο, όπου τραγουδούσε ο αγαπημένος του κοινού Νίκος Οικονομόπουλος.

Και οι δύο συναυλίες στέφθηκαν με θριαμβευτική επιτυχία.
Τα δημοφιλή τραγούδια από τα διάφορα άλμπουμ του Νίκου, συμπεριλαμβανομένων των "Δώρο για σένα", "Δεν είμαι καλά", "Δεν είμαι κανενός", "Μια καρδιά στον άνεμο", "Σημειώσατε διπλό", "Ξημερώνει" από το τελευταίο του άλμπουμ, καθώς και πιο παλιά αγαπημένα, όπως το "Άκουσα", "Μου 'πε μια ψυχή", "Κοίτα να μαθαίνεις" και "Έχω να μάθω" ακούγονταν στις κατάμεστες αίθουσες. Επίσης ο νεότερος εκ των μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών ερμήνευσε μια σειρά κομματιών άλλων καλλιτεχνών, δίνοντας σε καθένα από αυτά το δικό του ανεπανάληπτο προσωπικό στυλ.



Φορώντας αρχικά ένα εκπληκτικό λευκό κουστούμι και στη συνέχεια ντυμένος σε λαϊκό στυλ με μαύρη ενδυμασία, ο Νίκος, όπως πάντα, γοήτευσε το ακροατήριο όχι μόνο με την ασύγκριτη χρυσή φωνή του , αλλά φυσικά, και με την εξωτερική γοητεία του, η οποία αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με τον χαρισματικό τρόπο που εμφανίζεται στην σκηνή.

Κατά το τελευταίο μέρος της συναυλίας και στις δύο αίθουσες όπου εμφανίστηκε ο Νίκος, ο χώρος γέμισε με ανθρώπους που διασκέδαζαν ξέφρενα, ενώ ανέβηκε στην πίστα πλήθος θαυμαστών που χόρευαν και έριχναν στον αγαπημένο τους τραγουδιστή λουλούδια και προσπαθούσαν να τον αγκαλιάσουν.


Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε ότι με το δεύτερο ερχομό του στο νησί
(ο πρώτος ήταν το καλοκαίρι του 2009) ο Nίκος Οικονομόπουλος εδραιώθηκε σ' αυτόν τον τόπο ως ένας από τους πιο ποθητούς και αγαπημένους διασκεδαστές.

Guido

(Ευχαριστούμε θερμά την Κρυσταλλένια Σταυρουλάκη για τις πληροφορίες που μας παρείχε.)
translated by Eirini Eusebi

Comments

Popular posts from this blog

Οδός Μοναξιάς - English translation

Nikos Oikonomopoulos (Νίκος Οικονομόπουλος)

Nikos Oikonomopoulos’ First Australian Tour is a Triumph