Ο Νίκος Οικονομόπουλος και μια ομάδα νεαρών αστεριών θα εμφανιστούν στην Κρήτη!


Ο πιο δημοφιλής νεαρός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος θα καθηλώσει για δεύτερη φορά το κοινό της Κρήτης με τη μοναδική, σπάνιας ομορφιάς, φωνή του. Οι πρώτες μεγάλες συναυλίες του στο νησί, οι οποίες έγιναν πριν από δύο χρόνια περίπου, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Αυτή τη φορά το θαυμάσιο αστέρι έρχεται μαζί με νέα ταλέντα, τραγουδιστές με ευρύ μέλλον.



Η Αντιγόνη Ψυχράμη, δημοφιλής από την παιδική της ηλικία λόγω των εμφανίσεών της δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα με το τραγούδι "Πόπη", μόλις επέστρεψε μετά από την επιτυχημένη εμφάνισή της στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κριμαίας στη Γιάλτα(Crimea Music Fest)που έγινε το Σεπτέμβριο του 2011.







Ο Γιώργος Ξυλούρης είναι γνωστός στην Κρήτη, όχι μόνο ως ένας διαγωνιζόμενος του Greek Idol όπου αγαπήθηκε από πολλούς, αλλά επίσης ως μέλος μιας οικογένειας πολύ διάσημων μουσικών της Κρήτη, ο ανιψιός του θρυλικού Νίκου Ξυλούρη.










Η κατά το ήμισυ Αγγλικής καταγωγής, Κέρεν Ταμάμη, έγινε γνωστή μετά από τη συμμετοχή της στο Greek Idol το 2011 όπου έγινε ιδιαίτερα αγαπητή και αποδεκτή από το κοινό λόγω της ασυνήθιστης ελκυστικής φωνής της.






Συνοπτικά η συναυλία αυτή υπόσχεται να αποτελέσει ένα σπουδαίο γεγονός στη μουσική ζωή της Κρήτης και κυρίως στις δύο πόλεις, όπου θα λάβουν χώρα οι συναυλίες: Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Ημερομηνίες και λεπτομέρειες:

Ρέθυμνο: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, Γεράνι Palace. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2831031706
Ηράκλειο: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, Olympia Palace. Τηλέφωνα κρατήσεων: 2810823947 | 694450007


Gudo d'Arezzo

Translated by Eirini Eusebi

Comments

Popular posts from this blog

Οδός Μοναξιάς - English translation

Nikos Oikonomopoulos (Νίκος Οικονομόπουλος)