Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου: Τα μυστικά της ραγδαίας επιτυχίας του!



Το «Eννοείται» είναι μια σπάνια περίπτωση τραγουδιού που γίνεται hit πριν από τη ραδιοφωνική του μετάδοση. 

Κέρδισε την επιτυχία δύο εβδομάδες πριν παιχτεί στο ραδιόφωνο, όταν ο Νίκος το παρουσίασε κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής του τετραπλά πλατινένιου δίσκου του με τίτλο «Θα Είμαι Εδώ». Ένα τέτοιο φαινόμενο είναι αναμενόμενο όταν μιλάμε για το Nίκο Οικονομόπουλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη με μια ιδιαίτερη ελκυστικότητα στη φωνή του και το σπάνιο προσόν να ακούγεται τέλεια στις live εμφανίσεις του.
Εκτός αυτού, oι στίχοι της Ελένης Γιαννατσούλια που εκφράζουν την ψυχή και η αδιάκοπα ανοδική μελωδία του Πάνου Καπίρη έκανε τους ακροατές στο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ να βιώσουν μια συναισθηματική αναστάτωση.

Ο δημιουργός μερικών διαχρονικών επιτυχιών από το πρώτο άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου, Πάνος Καπίρης, για ακόμα μια φορά έχει συνθέσει τη μουσική που συμπίπτει ακριβώς με αυτό που περιμένει να ακούσει ο ακροατής από αυτόν τον τραγουδιστή: την ομορφιά της μελωδίας και τη δυνατότητα για μια συναρπαστική απογείωση της φωνή του. 

Η Ελένη Γιαννατσούλια έχει δώσει μαργαριτάρια από την ποίηση της σε κάθε άλμπουμ του Νίκου. Αυτή τη φορά έκαψε τις ψυχές μας με μια ξεκάθαρη ομολογία καρδιάς όπου όλα φανερώνονται: από την εξομολόγηση της αγάπης μέχρι τους κρυφούς φόβους...


Η φωνή του Νίκου στο τραγούδι αυτό χαρακτηρίζεται από μια πραγματικά ανεξήγητη εκφραστικότητα, συνδυάζοντας αντιφατικά συναισθήματα όπως την επιθυμία για αγάπη και την πίκρα του πόνου. Έτσι, η τόσο ραγδαία επιτυχία του τραγουδιού είναι κατανοητή και τώρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να περιμένουμε το θυελλωδώς αυξανόμενο κύμα της δημοτικότητάς του.

Translated from English by Eirini Eusebi


Comments

Popular posts from this blog

Οδός Μοναξιάς - English translation

Nikos Oikonomopoulos (Νίκος Οικονομόπουλος)