O Nίκος Οικονομόπουλος θα εμφανιστεί στο "Messe Halle" της Στουτγκάρδης.



Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που θα συναντήσουν το καλοκαίρι και θα αποχαιρετήσουν την άνοιξη στο Messe Halle, το οποίο βρίσκεται στα προάστια της Στουτγκάρδης, μια πόλη του Sindelfingen. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος το πιο λαμπρό αστέρι της ελληνικής μουσικής, θα εμφανιστεί εκεί.
Ο Νίκος είναι ένας αγαπημένος τραγουδιστής όχι μόνο στη γενέτειρά του την Ελλάδα. Ο νεαρός ο οποίος διαθέτει μια όμορφη φωνή,  έχει κερδίσει ήδη την αγάπη της Κύπρου και οι συναυλίες του στην Αυστραλία (2012) ήταν ένας μεγάλος θρίαμβος!!!



Η δόξα ήρθε στον γόνο της Πάτρας με τη νίκη του στο "Dream Show 2" το 2006. Τώρα, ο Νίκος είναι κάτοχος πολυ-πλατινένιων και χρυσών δίσκων όπως και άλλων βραβείων. Όμως, η κύρια ανταμοιβή για το Νίκο Οικονομόπουλο είναι η αμετάβλητη επιτυχία του στις ζωντανές εμφανίσεις του και η μεγάλη επιρροή του στο κοινό.
Κάθε φορά που τραγουδάει ο Νίκος δημιουργεί μια γιορτή για τους ανθρώπους και καταφέρνει πάντα να γεμίζει του χώρους όπου εμφανίζεται. Το μυστικό του δεν έγκειται μόνο στην εκπληκτική ομορφιά της φωνής του, αλλά και στην ακαταμάχητη γοητεία του και την ελκυστική προσωπικότητα του. Το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει τραγούδια που γράφτηκαν γι' αυτόν, όπως οι λαϊκές επιτυχίες: "Κοίτα να Μαθαίνεις", "Άκουσα", "Μου 'πε μια ψυχή", "Δώρο Για Σένα", "Πού θα με Πας", "Eννοείται" καθώς και διασκευές άλλων καλλιτεχνών του λαϊκού είδους.
Η συναυλία πραγματοποιείται στο Messe Halle, Sindelfingen, όπου ο Νίκος Οικονομόπουλος θα μοιραστεί το στάδιο με ένα σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη, τον Σταμάτη Γονίδη.


Η συνεργασία τους έχει αποδειχθεί ότι ήταν μια τεράστια επιτυχία για την χειμερινή περίοδο 2012/2013 στο πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης "Fever". Οι δύο καλλιτέχνες, εκτός από τα δικά τους τραγούδια, θα κάνουν κάποια ντουέτα, τα οποία αναμένεται να είναι «το κερασάκι στην τούρτα».

Ημερομηνία/ώρα:
31 Μαΐου, 2013
Κρατήσεις:
Τηλέφωνο: 0157 30685618
Διεύθυνση:
Messe Sindelfingen GmbH & Co. KG
Mahdentalstr.116
71065 Sindelfingen
Γερμανία

translated by Eirini Eusebi

Comments

Popular posts from this blog

Οδός Μοναξιάς - English translation

Nikos Oikonomopoulos (Νίκος Οικονομόπουλος)